Segítségkérés - továbbítás

| | ,

A napokban találkoztam egy családdal, akik már régóta az én családom kedves barátai. Sajnos megdöbbentően rossz anyagi körülmények közé keveredtek :(. Hét tagú családról van szó, 3 kisfiú, 1 kislány, szülők, és a nagymama. A válságnak, és az árvíznek köszönhetően, jelenleg bizonytalan a megélhetésük. A vízvezeték központi befolyó csövét leszűkítették (mivel nem tudták már fizetni), és nemsokára az áramszolgáltató is hasonlóan cselekszik (feltöltögetős villanyórára cserélik a mostanit). A szülők dolgoznak ugyan, és a nagyszülő is kap valamennyi nyugdíjat (nagyon minimáisat), de ez nem elegendő a csekkek, tartozások, számlák kifizetésére, plusz a gyerkőcök fenntartására. Három gyerkőc iskolás, egy ovis. Sajnos kétségbeesésükben, uzsorástól kértek kölcsönt (100 ezer Ft.) amiből egy autót Ladát (másképp nem tudnának bejárni dolgozni) és az aktuális számlákat fizették ki. Viszont a "kamat" minden hónapban 90 ezer Ft. Most ott tartanak, hogy csak a kamatot tudják fizetni, illetőleg, valamennyit minden hónapban, de az alaptőke, plusz a különbözet gyarapodik (nem mindig tudják odaadni a 90 ezret). Ételre, már nem igen jut így azt is egy uzsorással oldják meg, aki dupla, tripla áron ad nekik lisztet, kenyeret, amire épp szükségük van. Ez egy mókuskerék, és nem tudnak kiszállni.:(

Nemrégiben jómagam is segítettem nekik némi pénzzel. Viszont szeretném ha más is hasonlóan cselekedne. Nem feltétlen pénzre gondoltam, hanem minden olyan más dologra aminek hasznát tudnák venni. Tehát ha van felesleges ruhátok (elsősorban gyerkőcöknek) kabát, cipő, ilyesmi, az nagyon jól jönne nekik. Vagy bármi más amit ti nem használtok, nem kell, és szívesen segítenétek vele egy teljesen csőd szélén álló családon. Ha csak egy 50Ft os tescos instant levessel segítetek vagy egy kiló liszttel már az is több mint a semmi, hisz kevesebbet kell kérniük az uzsorástól.

A gyerekek a legfontosabbak, hisz ők semmiről sem tehetnek. Nehéz egy óvodás gyereknek azt mondani, mikor éhes hogy nincs...:(

Tehát bárminemű adománnyal ha hozzá tudtok járulni ezen család megsegítéséhez, azt én is, és a család is nagyon megköszönnénk. Az adományokat én személyesen juttatom el hozzájuk, tehát nincs olyan hogy nem követhető nyomon. Fotókkal is rögzítem ha kell, hogy biztosan tudjátok, oda érkezett.

Bármi nemű kérdésetek van, vagy ha tudtok segíteni a Rooomyn [kukac] gmail [pont] com e-mail címen jelezzétek, vagy hívjatok, csörgessetek meg a 30/6238281-es számon (visszahívlak). Ha tudtok, ismerősöket, barátokat is vonjatok bele. Nem szégyen segíteni a másikon!!

Köszönöm Mindenkinek!

Nagy Romina

0 hozzászólás

Még nem érkezett hozzászólás...

Hozzászólás küldéshez jelentkezz be!

Download Vivaldi Today!

Hasznos oldalak, linkek

tutorial.hu

Honlapkészítés, weboldal készítés kapcsán hasznos leírások


WebPillangó

Webprogramozás és grafika, photoshop leírások és kiegészítők


Blogom

blog.fefy.info bejegyzések

Apró szösszenetek egy informatikus életéből

Valid XHTML1.0 | valid CSS | 100% tableless
© 2011 - 2024 fefy.info | Az oldal betöltődési ideje: 789ms